2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nyílt pályázat szövetségi kapitány posztra

A Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) nyílt pályázatot írt ki a szövetségi kapitányi poszt betöltésére, azaz nem hosszabbítja meg automatikusan Pálvölgyi Miklósnak, a férfi, illetve Kulcsár Antalnak, a női válogatott szakvezetőjének az olimpiai ciklus végével
2008. november 3. hétfő 14:08 - Hírextra
Erről a MÖSZ elnöksége döntött október 15-i ülésén, s a feltételeket illetően hétfőig szabott határidőt az esetleges észrevételek megtételére.

A pályázóknak szakmai önéletrajzot kell benyújtaniuk, csatolniuk kell öttusaszakedzői diplomájuk másolatát, emellett elemzést kell készíteniük a sportág hazai helyzetéről, az egyesületek, illetve a válogatott eddigi működéséről.

A MÖSZ egyúttal javaslatot vár a jövőbeni szakmai munka elképzelt formájáról, arról, hogy legyen-e továbbra is külön kapitánya a férfi és a női válogatottnak vagy sem, továbbá arról, hogy a felkészülés központi, egyesületi, esetleg vegyes formában történjen.

A jelentkezési határidő 2008. november 28. 12 óra. A további részletekről a MÖSZ honlapján lehet tájékozódni.

A pályázatokat egy, a sportág elismert szakembereiből álló bíráló bizottság értékeli, és az is tesz javaslatot az elnökség részére. A leendő kapitány(ok) megbízatása négy évre szól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását