2024. május 21. - Konstantin

Hatosikrek láttak napvilágot

11 évvel az első egy családon belüli bébibumm után, megszülettek New York történetének második hatosikrei.
2008. október 27. hétfő 15:48 - Hírextra
Az elsők, a Boniello babák 1997-ben jöttek a világra Long Island egyik kórházában. 2008-ban pedig, több mint egy évtizeddel később négy fia és két kislánya született egy queensi párnak. A boldog szülők egészen addig igyekeztek titokban tartani a nagy hírt, amíg mind a féltucat kisbaba egészségügyi állapota stabillá vált. Bár az egyik kislánynak szívbillentyű-problémái miatt csupán 25 százalékot jósoltak a túlélésre az orvosok, a műtéti beavatkozást követően 75 százalékosra nőttek az esélyei. "Néztem a gyerekeimet, ahogy mindegyikük küzd a életben maradásért. Az élet gyönyörű, és mi nagyon hálásak vagyunk" - mondta a gyerekek édesanyja a Daily Newsnak.

Az ikrek a manhattani Mount Sinai Medical Centerben látták meg a napvilágot, egyenként 400 és 900 gramm közé eső testsúllyal. Amíg szüleik nem választanak nekik végleges neveket, addig mindenki csak A, B, C, D, E és F babaként emlegeti őket. A családnak tehát hirtelen 7 kisgyerekről kell gondoskodnia. A városi tanács egy tagja, Tony Avella még babatámogatási gyűjtésbe is kezdett. A queensi ikrek világra jöttével egyúttal megérkezett a tengerentúli válasz a több mint egy héttel ezelőtt Berlinben született hatos ikrek - négy kislány és két fiú - hírére.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását