2021. május 18. - Erik, Alexandra

Fiala az Esti Frizbiben

Meglepő dolog történt a vasárnap este látható Esti Frizbi című műsor felvételén. Fiala János két csókot nyomott Hajdú Péter arcára, majd az egyik szerkesztőt és az operatőrt is megpuszilta.
2008. október 19. vasárnap 21:03 - Hírextra
De vajon mi történt Fiala Jánossal? A műsorvezető nem őrült meg, csupán mérhetetlen boldogságát fejezte ki így, ugyanis megjelent Péklapát című regénye, és könyvének első nyomtatott példányát közvetlenül a forgatás előtt vehette kézbe. Azt is kijelentette, ez a lánya után a második legfontosabb alkotása, és csak azért nem sír örömében, mert szemérmes.

Hajdú Péter nem udvariaskodott, nyíltan megkérdezte Fialától, vajon azért vállal annyi bulvárszereplést mostanában, mert a könyvét akarja reklámozni? A műsorvezető ezt határozottan cáfolta és kijelentette, csak véletlen, hogy éppen most hívták meg több TV2-es műsorba is.

Fiala János azt is elmesélte, annak idején ő írta volna Friderikusz Sándor életrajzi könyvét, ám végül ez még sem valósult meg. A Pont FM 88.1 műsorvezetője szerint, a Megasztár 4 zsűritagja egyszerűen visszavonta a felkérést. Azt, hogy miért döntött így, nem lehet tudni.

Fiala azt is kijelentette: őt nem szereti a szakma. Hozzátette: nincs olyan ember a magyar médiában, akinek adna a véleményére és már olyan sincs, akire felnézne. „Volt egy Vitray, egy Baló, egy Havas, egy Friderikusz, de ők már nem léteznek. Bevonultak a Madam Tussaud’s Panoptikumba és pénzért meg lehet őket tapogatni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását