2024. április 18. - Andrea, Ilma

Kigyulladt egy gabonatároló

Kigyulladt egy gabonatároló a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajópetriben pénteken hajnalban, az oltáshoz több autóval vonultak a helyszínre a tűzoltók - mondta a Borsod megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese az MTI-nek.
2008. október 17. péntek 09:21 - Hírextra
A helyszínen tűzvizsgáló vizsgálja az eset körülményeit, de az oltómunkálatok még tartanak. Személyi sérülés az elsődleges adatok szerint nem történt - közölte.

Bódi Zoltán, a miskolci tűzoltóság szóvivője azt mondta: hajnali 3-kor érkezett az első tűzjelzés a Sajópetri külterületén található mezőgazdasági telephelyről, ahol jelenleg is ég a silóban tárolt körülbelül 50 tonnányi napraforgómag.

A tűzoltók két fecskendővel, egy emelőkosaras járművel kezdték el a 30 méter magas építmény oltását, de a vízhiány miatt több város vízszállítóit is riasztani kellett. Jelenleg több vízsugárral, és egy vízágyúval hűtik a silót, és lyukakat vágva az oldalán a termény leeresztését végzik.

A teljes kárfelszámolás még több órát igényel. Az anyagi kár több tízmillió forint lehet az első feltételezések szerint.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását