2024. május 27. - Hella

Szociális Expo – sok kiállító

Első alkalommal rendezik meg a Szociális Expót november 12-én és 13-án, a Szociális Munka Napjához kapcsolódóan. Az eseményt a Szociális Szakmai Szövetség és Szociális Innováció Alapítvány szervezi.
2008. október 10. péntek 15:42 - Hírextra
Pataki Éva, a Szociális Szakmai Szövetség elnöke elmondta, hogy a Magyarországon első alkalommal megrendezendő Szociális Expo alkalmat ad arra, hogy a szociális szakma képviselői, a szociális ellátásokat igénybevevő lakosság és a döntéshozók találkozzanak egymással. A szakmának lehetőséget nyújt arra, hogy felmutassa mindazokat az értékeket, amelyeket képvisel, és amit munkája során létrehozott. A rendezvény célja, hogy mindenki számára érthető, világos képet nyújtson a szociális munka jelenlegi helyzetéről, a szakma céljairól és eredményeiről.

A rendezvény gazdag programkínálatával, kiállításaival, találkozóival, műhelyeivel és konferenciáival reményeik szerint hozzájárul a szakma jobb elfogadottságához, a társadalmi szereplők közötti párbeszéd erősödéséhez. Szó lesz a szociálpolitika múltjáról, jelenéről, jövőjéről. Sajtóreggelin vesznek részt a volt miniszterek. Szociálpolitikusok vitáznak közgazdászokkal, többek között Békesi Lászlóval, Petschnig Mária Zitával.
Külföldi szakemberek, az USA-ból, Svájcból, Ausztriából, Romániából számolnak be tapasztalataikról. A témához kapcsolódóan egész napos szocio-filmvetítéseket terveznek, amelyeket beszélgetések követnek a filmek alkotóival.

A rendezvény fővédnökei Kiss Péter kancelláriaminiszter, Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter.
Forrás: Pont Ez
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását