2024. május 2. - Zsigmond

Körözik a baseball-ütős támadókat

Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség öt férfi ellen, akik botokkal és baseballütővel verték meg a 21-es főúton Bátonyterenyén leállított autó vezetőjét kedden. A megvert 26 éves férfi jelenleg is életveszélyes állapotban van - közölte a rendőrség csütör
2008. október 9. csütörtök 14:10 - Hírextra
Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a történtekre emlékeztetve elmondta: kedden reggel az öt férfi Bátonyterenye belterületén állította le a Pásztó felé tartó autót. Miután a 26 éves férfi kiszállt, az elkövetők őt is, és segítségére siető szüleit is bántalmazták.

A sértettekre mért ütések következtében a fiatal férfi életveszélyes, koponyacsonttöréses sérülést, míg édesapja súlyos sérülést szenvedett, a helyszínről mindkettejüket kórházba szállították.
A 26 éves sértett állapota jelenleg is életveszélyes.

A megyei főkapitányság bűnügyi osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt rendelt el nyomozást. Ennek során pár órán belül megállapították az elkövetők kilétét.

Ellenük elfogatóparancsot adtak ki, mivel ismert, bejelentett lakcímükről ismeretlen helyre távoztak.
Így keresi a rendőrség a 30 éves bátonyterenyei Zsákai Károlyt, a 24 éves salgótarjáni Sárközi Kálmánt, a szintén 24 éves salgótarjáni Sárközi Jánost, a 32 éves vizslási Sárközi Józsefet és a 26 éves salgótarjáni Szőcsi Róbertet.

A körözött férfiak fényképei megtalálhatók a rendőrség honlapján - hívta fel a figyelmet a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását