2024. május 10. - Ármin, Pálma

Orvhalászok lecsapolták a halastavat

Nyolcan, több mint kétszáz kilogramm halat loptak el egy Tokaj külterületén lévő halastóból. Az olaszliszkai elkövetőket lakossági bejelentés alapján érték tetten a Tokaji Rendőrőrs nyomozói.
2008. október 1. szerda 12:05 - Hírextra
A Tokaji Rendőrőrsre érkezett bejelentés szerint orvhalászok a Tokaj mellett lévő egyik halastóból nagy mennyiségű halat akarnak ellopni. Az információk alapján szervezett figyelőszolgálatot ellátó rendőrök szeptember 27-én a hajnali órákban Tokaj belterületén egy gyanúsan alacsonyan ülő csomagtartójú személygépkocsira lettek figyelmesek, amelyben öten ültek. A rendőri intézkedés során az autóból 109 kilogramm ponty és 24 kilogramm harcsa került elő.

Az eljárás során az információk hálójából a rendőrök kihalászták, hogy még további három olaszliszkai lakos szintén kivetette merítőhálóját. A rendőrök még aznap hajnalban tetten érték őket. Éppen a korábban kihalászott pontyokat, harcsákat egy a helyszín közelében lévő portán elrejtetett zsákmányt - 3 kilogramm harcsát és 76 kilogramm pontyot - pakolták az autójukba.

Az összesen nyolc orvhalásszal szemben a Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást. Egyben gyorsított eljárás keretében kezdeményezte az elkövetők bíróság elé állítását.
Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását