2023. december 11. - Árpád

Távozik a BKV vezérhelyettese

Az interneten megjelent értesülések szerint október elsején távozik a BKV-tól Regőczi Miklós, a Budapesti Közlekedési Vállalat értékesítési vezérigazgató-helyettese. Az MTI érdeklődésére kedden sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták a hírt a vállalat
2008. szeptember 30. kedd 16:44 - Hírextra
Utolsó munkanapját tölti kedden a BKV-nál Regőczi Miklós értékesítési vezérigazgató-helyettes - írta a Kötött pálya internetes blog. A közlekedési kérdésekkel foglalkozó portál szerint a BKV egy hónapja hivatalban lévő új vezérigazgatója, Kocsis István átrendezte a cég felső vezetését. A portál idézte a Népszabadság értesülését is: Olti Ferenc sem lesz a továbbiakban a 4-es metrót felügyelő vezérhelyettes, ez a poszt megszűnik.

Regőczi Miklós a BKV előző, Antal Attila vezette menedzsmentjéhez tartozott, eleinte csak a kommunikációért felelt, majd tavaly augusztustól – már vezérigazgató-helyettesként – az értékesítési területet is megkapta. "A BKV idei sorozatos botrányait a céget felügyelő testületekben egyesek kommunikációs hibákként (is) ítélték meg, ezért Regőczitől formálisan elvették e területet, bár sokak szerint továbbra is volt befolyása a kommunikációra" - írta a blog.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását