2024. július 14. - Őrs, Stella

Lecsapott a doppingrendőrség

A rendőrség szombatra virradóra átvizsgálta a varesei országúti világbajnokságon részt vevő luxemburgi kerekesek szállodai szobáit. A Svájci határ közelében lévő Gaggiolóban lezajlott, ötórás razzia során mintegy 20 hatósági személy járt el a varesei ügyé
2008. szeptember 27. szombat 15:07 - Hírextra
Egyelőre nem tudni, hogy eredményre vezetett-e az akció, illetve hogy volt-e köze a Frank Schleck ellen felmerült új doppingvádakhoz.

Az idei Tour de France-on két napig vezető, végül hatodikként végzett kerekesről ugyanis azt írta a német Süddeutsche Zeitung, hogy Eufemiano Fuentes "doppingdoktor" páciense volt, amit a napilap egy 6991 euróról szóló átutalás banki kivonatával bizonyított. Schleck állítólag 2006 márciusában küldte el az összeget a spanyol doppingbotrány központi figurájának, aki feljegyzéseiben az ugyancsak lebukott olasz Ivan Basso barátjaként említette őt.

A nemzetközi szövetség közölte, hogy mivel egyelőre nincs konkrét bizonyíték a 28 éves Schleck ellen, rajthoz állhat a vb vasárnapi mezőnyversenyében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását