2024. április 20. - Tivadar

Ingyen letölthető film

Michael Moore korábbi ígéretéhez híven ingyenesen letölthetővé tette az internetről legújabb dokumentumfilmjét.
2008. szeptember 24. szerda 10:00 - Hírextra
A szeptember 23-tól három héten át letölthető Slacker Uprising (nagyjából: Lazsálók lázadása) című film a 2004. évi választási kampány idején tett, 62 várost érintő körút epizódjait örökíti meg.

Moore nem titkolt célja, hogy a maga módján a novemberi elnökválasztáson való részvételre buzdítsa a fiatalokat, és közben természetesen a demokrata oldalt is szeretné erősíteni.

A dokumentumfilm egyúttal tiszteletadás azoknak a fiatal szavazóknak, akik "meg fogják menteni az országot négy év további republikánus uralomtól" - fogalmazott.

A Bush-kormányzat iraki politikáját mélységesen elítélő filmes, aki véleményét a Fahrenheit 9/11 című alkotásával is alátámasztotta, azzal magyarázta új filmje szokatlan terjesztését, hogy "ajándéknak szánta a rajongóinak", és az lesz a legnagyobb haszon, ami befolyhat belőle, ha minél több fiatal vesz részt a szavazáson.

Moore arra biztatta a honlapjára (www.slackeruprising.com) látogatókat, hogy emailen és más csatornákon osszák meg a letöltött filmet mindenkivel és bárkivel, vagy mutassák be az iskolákban, főiskolákon, templomokban és közösségi központokban. A dokumentumfilmet olcsó (9,95 dolláros) DVD-változatban is kínálják a neten.

A film site-ján az is szerepel, hogy az alkotást csak az Egyesült Államokban vagy Kanadában élők tölthetik le ingyen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását