2024. május 2. - Zsigmond

17 millió forintos bukta

A bolhói önkormányzat 17 millió forint iskolafejlesztési támogatástól esett el amiatt, hogy a szomszédos Babócsa polgármestere nem írta alá a pályázatukat, a miértre egy szó volt a válasz: csak - írta csütörtökön a Somogyi Hírlap.
2008. szeptember 18. csütörtök 10:26 - Hírextra
Biztos pénzt buktak el e "csak" miatt Bolhón - állítja Horváth Ádám polgármester, aki a megyei napilapnak az üggyel kapcsolatosan azt mondta: Babócsának sem költsége, sem feladata nem lett volna a pályázattal, a polgármester aláírására csupán formailag lett volna szükség, miután három éve társulásban működteti intézményeit a két település.

Babócsának ez a társulás magasabb normatívát, 70 milliós iskolafelújítást eredményezett - mondta a bolhói polgármester, sorolva, hogy ezzel szemben saját iskolájukat milyen tarthatatlan állapotok jellemzik.

Péter István babócsai polgármester a lap megkeresésére elzárkózott a nyilatkozattal. Csupán annyit közölt: ízléstelennek tartja, hogy a történteket nyilvánosság elé vitte Bolhó első embere.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását