2024. április 19. - Emma

Sok baleset

Szinte egy időben több balesethez is ki kellett vonulniuk a tűzoltóknak, hogy kiszabadítsák a sérülteket és elvégezzék a műszaki mentést; a folyamatos esőzés miatt csúsznak a főváros útjai - mondta a katasztrófavédelem sajtóügyeletese hétfő délelőtt az MT
2008. szeptember 15. hétfő 11:20 - Hírextra
A XIV. kerület Ajtósi Dürer soron négy személygépkocsi ütközött össze. Az egyik járműből egy súlyos sérültet a tűzoltók szabadítottak ki. Az Ajtósi Dürer sor Dózsa György út és Stefánia út közötti szakaszán mindkét irányban csak egy-egy sávban haladhat a forgalom, a másik két sávot a műszaki mentés és a helyszínelés miatt lezárták. Így nagy torlódás alakult ki a környéken - mondta Kis-Guczi Péter.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese hozzátette: a Rákóczi úton, az Uráni a mozi előtti buszmegállóban egy nagy motor hátulról beleszaladt egy buszba és beszorult alá, a tűzoltók szabadították ki.

A Gellért téren is megcsúszott egy motor, és villamosnak rohant. A sérültet már kórházba szállították. A baleset miatt a villamosközlekedés szünetel a Gellért tér és a Döbrentei tér között - mondta Kis-Guczi Péter.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását