2024. április 20. - Tivadar

Cseh László is a fedélzeten

Negyedszer, az Adriatic Challenge szervezésében másodszor kerül sor a magyar tengeri nagyhajós bajnokságra (IV. MTNB) Biogradban, Horvátországban. Az október 4. és 11. közötti versenyen indul a Pekingben háromszoros olimpiai ezüstérmes úszó, Cseh László i
2008. szeptember 15. hétfő 20:26 - Hírextra
A hajók mindennap a biogradi Marinából, a Marina Kornatiból futnak ki, az ob négy pálya- és három túrafutamból áll - derült ki az esemény sajtótájékoztatóján. A bajnokság fővédnöke Wossala György, az Európai Vitorlás Szövetség elnöke, a Magyar Vitorlás Szövetség ügyvezető elnöke.

A mezőny erős lesz, hiszen az olimpikonok száma a tavalyit is meghaladva 14-re növekedett: a nyolcszoros Kékszalag győztes Litkey Farkas és az ötszörös Repülőhollandi-világbajnok Majthényi Szabolcs is kormányoz egy-egy hajót. A vitorlások száma 65-ről 70-re emelkedett.

A meghívott vendégek közül egy csapatban versenyez Cseh László és Dombóvári Vanda műsorvezető. Szintén megjelenésével emeli a bajnokság fényét két playmate: Dundika és Kocsis Orsi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását