2024. április 28. - Valéria

Új kapitány a rendőrség élén

Új kapitány, Kemény Gábor alezredes, a városi kapitányság bűnügyi osztályának korábbi vezetője, a kapitány eddigi helyettese irányítja szeptembertől a Kaposvári Rendőrkapitányságot.
2008. szeptember 10. szerda 11:27 - Hírextra
A változást Mergancz Sándor alezredes, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szeptember elsejétől megbízott főkapitánya, korábbi kaposvári rendőrkapitány jelentette be szerdán Kaposváron. Mergancz Sándor a sajtótájékoztatón az utódjáról azt mondta: a 33 éves, jogot végzett, több nyelven beszélő, hét évig a bűnügyi osztályt vezető alezredes személyében tapasztalt, elhivatott szakember veszi át a helyét, akivel a szakmai kérdésekről azonosan gondolkodnak. Ez garanciát jelent a folytonosságra, azaz nem lesz törés a városi kapitányság irányításában - tette hozzá a főkapitány.
Az újonnan kinevezett kaposvári rendőrkapitány a bűnözőkkel és a közlekedési szabálysértőkkel szemben erős fellépést, továbbá a közbiztonsági szempontból indokolt területeken rendszeres rendőri jelenlétet ígért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását