2024. április 18. - Andrea, Ilma

NBA: LeBron James Cleveland ellen

A clevelandi sportbarátok vasárnap már nem először szembesülhettek azzal a számukra fájdalmas ténnyel, hogy a helyi Cavaliers legnagyobb kosarassztárja, LeBron James nem a lojális ember mintaképe.
2008. szeptember 10. szerda 11:10 - Hírextra
A pekingi olimpián aranyérmes amerikai válogatott erőssége ezúttal a profi amerikaifutball-liga (NFL) idénynyitóján gázolt bele a helybéliek önérzetébe: a Cleveland Browns-Dallas Cowboys meccsen ugyanis képes volt a rivális emblémájával díszített pólóban megjelenni, sőt, a kezdés előtt vígan ölelkezett a Cowboys legnagyobb sztárjával, Terrell Owensszel, a védő Pacman Jonesszal és a tulajdonos Jerry Jonesszal.

A ponterős kosaras bevallása szerint gyerekkora óta Cowboys-drukker, mint ahogy a baseball-liga csapatai közül a New York Yankeesért rajong. Így fordulhatott elő, hogy az MLB legutóbbi rájátszásában nem szégyellt Yankees-sapkában kiülni a Cleveland Indians stadionjának lelátójára, nem kis fájdalmat okozva a város népének.
James viselkedése vegyes reakciókat vált ki Clevelandben, sok szurkoló egyre nehezebben viseli a pofonkat, de a Browns egyik legjobbja, Braylon Edwards például egyáltalán nem haragszik az NBA egyik legjobbjának tartott játékosra.

"Nem igazán zavar. Tudjuk, hogy LeBron nem clevelandi srác, csak a Cavaliersben játszik, de ki tudja, talán saját csapatát sem szereti igazán. Nem tudom, hogy ez miként lehetséges. De ő LeBron, ő ilyen" - mondta Edwards.
Az egyik helyi lap publicistája, Phillip Morris kedden hosszan elmélkedett cikkében Jamesről és arra jutott, hogy le kell nyelni a békát.

"Tényleg ennyire utál minket? Tényleg azt gondolja, hogy itt vesztesek gyülekezete él? Mindenesetre lehetne rosszabb is, például ha Pittsburgh Steelers-drukker lenne. Végül is nem tehetünk mást, mint hogy hálát adunk azért, hogy itt játszik és ünnepeljük ezt a Yankee-őrült, Cowboys-ölelgető világsztárt, legalábbis, amíg a Cavaliers mezében dobja a kosarakat" - írta Morris, jelezve, hogy azt azért elképzelhetetlennek tartja, hogy James a városiak által első számú ellenségként kezelt csapatot, az NFL-ben érdekelt Steelersnek szurkoljon. Ezt ugyanis Clevelanben már nem bocsátanák meg neki, hiába viszi a hátán minden évben messzire a Cavalierst.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását