2024. április 19. - Emma

Ufo-járás?

Ausztrália tágas Északi Terület nevű tartományában több tucat azonosítatlan repülő tárgyat, ufót véltek felfedezni az elmúlt hetekben különböző személyek.
2008. szeptember 3. szerda 08:10 - Hírextra
A helyi lapokhoz özönlenek a szenzációs felvételek, a Discovery Channel tévétársaság forgatócsoportot küld, hogy dokumentumfilmet készítsen a jelenésekről, a helyi hatóságok pedig abban reménykednek, hogy a krokodilok mellett az ufók válnak a Terület új turisztikai nevezetességévé - jelentette az ANSA hírügynökség.

A lencsevégre kapott gyanús jelenségek között vannak fényes nappal megörökített repülő csészealjak és az éjszakai égen ragyogó különös fényalakzatok.Az 52 éves Roger Perner a Victoria-folyót fényképezte, amikor különös tárgyat pillantott meg az egyik felvételen. Amikor azonban felemelte a szemét a fényképezőgépről, az égen már nem látott semmit.

Márciusban a 27 éves Ruth Palmer a férjét örökítette meg a Devils Marbles nevű látványos sziklacsoportnál, amikor pedig megnézte a felvételt, a férfi válla fölött furcsa képződményt vett észre az égen.Februárban egy bizonyos Stephen Jones fotózott különös fényeket az égen, miközben Darwin városából Alice Springs felé tartott.

A Discovery Channel úgy döntött, hogy egyik legtapasztaltabb riporterét küldi a térségbe, hogy kifaggassa - illetve, ha bebizonyosodna, hogy csalásról van szó, leleplezze - azokat, akik jelezték a furcsa égi tüneményeket.

Sylvia Wolf, az Északi Terület turisztikai irodájának elnökje pedig elmondta: az utazási irodák már felkészültek arra, hogy fogadják a világ minden tájáról várható ufórajongókat."Bennünket amúgy is kissé másnak tartanak, ha még mindenfélét látunk is az éjszakai égen, az csak növeli a vonzerőnket" - mondta a turisztikai szakértő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását