2024. április 27. - Zita

Újabb esély Krkic válogatottbeli debütálására

A sors újabb esélyt adott a Barcelona tinisztárjának, Bojan Krkicnek arra, hogy bemutatkozhasson a spanyol felnőtt labdarúgó-válogatottban.
2008. szeptember 1. hétfő 20:30 - Hírextra
Fernando Torres a hétvégén meghúzódott az Aston Villa elleni Premier League-mérkőzésen, így legalább két hétig nem játszhat, Vicente del Bosque szövetségi kapitány pedig úgy döntött, hogy a 18 éves Krkicet hívja be a pótlására. A csatár a spanyol utánpótlás-válogatottal kezdte a felkészülést, mostantól azonban a bosnyákok elleni szombati és az örményekkel esedékes jövő szerdai világbajnoki-selejtezőre koncentrálhat.

Krkic az év elején már nagyon közel volt ahhoz, hogy debütáljon a felnőtt válogatottban, ám a február 6-i franciák elleni barátságos meccs előtt az utolsó pillanatban megbetegedett, így elmaradt a bemutatkozása. Ha akkor pályára lép, 17 évesen 5 hónaposan és 9 naposan ő lehetett volna minden idők legifjabb labdarúgója a spanyol válogatottban, de ez a lehetőség már nem adatik meg a számára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását