2024. április 20. - Tivadar

MDF: hagyjon fel a lejárató kampányokkal a Fidelitas

Az MDF arra kéri a Fidelitast és a baloldali fiatalokat tömörítő Demokratikus Hálózatot, hogy hagyjon fel a lejárató kampányokkal. Erről Pettkó András, az MDF országgyűlési képviselője beszélt hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.
2008. szeptember 1. hétfő 12:17 - Hírextra
Gyerekes, és az ország számára haszontalan az az öncélú kampányhadjárat, amelyben a Fidelitas "Gyurcsány a hibás" plakátokkal, majd a szocialistákhoz köthető Demokratikus Hálózat válaszként "Stop Viktor" matricákkal árasztja el az országot - fogalmazott a politikus.

Mint kiemelte, a két ifjúsági szervezet lejárató kampányára fordított összegeket inkább hasznos gondolatok, megoldási javaslatok megismertetésére kellene fordítani.A választópolgároknak elegük van a lejárató kampányokból, értelmes párbeszédet akarnak a politikai pártok között - jegyezte meg.
Pettkó András felhívta a figyelmet arra, hogy az MDF olyan kampányokat indított az elmúlt hetekben, amelyek sokakat érintő problémákról szóltak.

Mint hangsúlyozta, az MDF az észérveken alapuló, normális párbeszédben hisz. Ezért tett lépéseket a párt a jelenleginél sokkal igazságosabb, egykulcsos adó bevezetésére - tette hozzá.Az ellenzéki képviselő beszélt a párt egyik nyári kampányáról, amellyel a készenléti üzemmódban hagyott elektronikai cikkek energiapazarlására hívták fel a figyelmet.

Ugyancsak az MDF emelte fel a szavát a nyáron a KRESZ szabályainak módosításáért, a közúti balesetek számának csökkentése érdekében - mondta. Újságírói kérdésre válaszolva Pettkó András közölte: az MDF a saját kampányaira "minimális pénzösszeget" költött, mivel jelentős részük internetes kampány volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását