2024. április 29. - Péter

Németh István a sztár

Németh István, legjobb testépítőnk a legjobbakkal mérte össze az erejét a hétvégén, ahol ismét a legjobbak közé került. Az Egyesült Államok leghíresebb sajtóorgánumai felfigyeltek a magyar sportolóra.
2008. augusztus 30. szombat 18:27 - Hírextra
Németh a világ profijai között lépett színpadra, és amellett, hogy magamögé utasított neves versenyzőket is, egyre nagyobb sajtóvisszhangot kap. Egy amerikai TV csatorna élőben közvetítette a versenyt, ahol több tízezren követték figyelemmel az eseményeket. De nem csak ott, hanem az interneten is látható volt az Europa Super Show, így még azokhoz is eljutott a közvetítés, akik esetleg nem tudták fogni a csatornát, valamint több fórum is foglalkozott a rangos eseménnyel.

Steve Namatra - ahogy a külföldi sajtó emlegeti-, azonban nem csak versenyen voltak kíváncsiak az Egyesült Államok szaksajtóorgánumai, több neves újság és internetes magazin kért tőle interjút, illetve a verseny másnapján edzővideót is forgatnak vele a tengerentúlon. Nagy dolog ez egy magyar profi testépítő számára, mert a versenyeken való helyezést nagyban befolyásolja a sportoló közismertsége.

Németh István fiatalnak számít a profik között, hiszen még csak 24 éves, mégis sok nagyobb versenyzői múlttal rendelkező sportolót utasított maga mögé. Tekintélyes bírók, egykori versenyzők nyilatkoztak elismerően róla, a legvisszatérőbb mondatokban szerepelt az a jellemzés, miszerint az egyik legarányosabb versenyző, és sokan dicsérték István hátának teltségét, illetve szépen kidolgozott lábát. István az előkelő 15. helyezést érte el az Open kategóriában, ahol összesen 55-en indultak.

Ugyanabban, amelyben a múlt heti versenyen 16. helyre ítélték a bírók.
Ez azt is jelenti a magyar testépítő számára, hogy sokkal jobb formát hozott a dallas-i versenyre, mint az előzőre, ahol a 44 indulóból hátrébb osztályozták.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását