2024. május 4. - Mónika, Flórián

Bekattant, mert elúszott az úri élete?

Két holttestet találtak Christopher Foster brit milliomos hétfő éjjel leégett vidéki villájában, de nem biztos, hogy a család tagjairól van szó. A düledező romok között nehezen halad a nyomozás.
2008. augusztus 30. szombat 16:41 - Hírextra
Két megégett testet találtak Christopher Foster brit milliomos hétfő éjjel leégett házában. Úgy tudja a rendőrség, hogy a milliomos lánya, Kirstie éppen barátaival csetelt éjjel egy körül, amikor egy robbanás lángra lobbantotta a házat.

A nyomozás azért is nehezen halad előre, mert a nyomozókat rendre visszavonulásra késztetik a düledező romok.

A rendőrök továbbra sem biztosak abban, hogy az ötvenéves Foster és negyvenkilenc éves felesége, Jillian, valamint 15 éves lányuk holtteste a kormos romok között fekszik.

Ugyanakkor három elpusztult lovat már tanulmányoznak. Rátaláltak a család kutyájának elszenesedett maradványaira is. Nem valószínű, hogy az esetleges emberi maradványokat puszta szemmel föl lehet fedezni, valószínűleg tudományos viszgálatokra lesz szükség.

A tűzoltókat kedd hajnalban riasztották a walesi határ közelében lévő Maesbrookba, egy háromszintes villához, amely kigyulladt. A házban élő milliomost, feleségét és 15 éves lányát hétfőn látták utoljára, így halálukat nem erősítették meg, noha a jelek szerint erre a legnagyobb az esély.

A tűzben a ház mellett leégett a garázs, amelyben négy luxusautó parkolt, valamint az istálló és a kiszolgáló épületek is.

A villa annyira megrongálódott és veszélyessé vált, hogy a rendőrök csak pénteken tudtak bemenni abba az épületrészbe, amely viszonylag épen maradt. A házban nem találták meg a család egy tagját sem.

Sajtóhírek szerint a villa előtt vértócsát és töltényeket találtak, de ezt a nyomozó nem erősítette meg. Tovább növeli az eset titokzatosságát, hogy család lovait és kutyáit is megölték.

Közben kiderült, hogy Christopher Foster az eltűnése előtti napon agyaggalambokra lövöldözött, és néhány ismerőse szerint alaposan felöntött a garatra a szomszédoknál rendezett összejövetelen.

Nem zárható ki, hogy az olajüzletben érdekelt férfi komoly adósságok felhalmozása miatt nem bírta a nyomást, maga ölte meg feleségét és lányát, lángra lobbantotta a villát, majd magával is végzett. Cége, az Ulva olajtornyok szigetelésével foglalkozott, és tavaly indult ellene felszámolási eljárás. Adóssága nyolcszázezer font volt, és a bíróság szerint valószínű, hogy egyesek "nem bíztak többé" Fosterben. A végrehajtók ráadásul ideiglenesen jelzálog alá helyezték a házat.

Kirstie-nek állítólag nem voltak ellenségei, mindenki kedvelte őt az iskolában. Az intézmény igazgatója elmondta: a lány jól tanult, és kellemes személyiség volt. Hozzátette: remélik, hogy épségben előkerül a család.

A falusiak szerint lehet, hogy Foster megőrült, mikor úgy tűnt, odavan úri vidéki élete, és nem akarta, hogy másé legyen a négyhektáros területen fekvő elegáns villa.
Forrás: InfoRadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását