2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Költözne a Népszabadság

Tendert ír ki a közeljövőben jelenlegi székháza el- vagy kiadására a Népszabadság Zrt. - közölte Kovács Tibor, a legnagyobb példányszámú hazai politikai napilap kiadójának vezérigazgatója csütörtökön az MTI-vel.
2008. augusztus 28. csütörtök 10:20 - Hírextra
Jelenlegi ingatlanjuk "egy háromdimenziós labirintus", hiszen két szárnyban, négy emeleten oszlanak el a zömében apró, pár személyes irodák, ezzel szemben olyan megoldást keresnek, amely a közösségi munkához és az elmélyült gondolkodáshoz is alkalmas terepet kínál - magyarázta.

Kovács Tibor megjegyezte: annál is sürgetőbb e feladat megoldása, mert a Népszabadság nyomtatott és online kiadását készítő szerkesztőségek integrálását készítik épp elő.

"Ráfizetés volna addig mozdulni, amíg nincsen meg a megoldás", de optimális esetben egy év alatt rendeződhet a mostani székház sorsa, és fel is szerelhetik az új épületet - mondta.

Mivel csak 19 százaléknyi tulajdonrészük van a házban és a környező telekben, már elkezdtek egyezkedni azzal a tucatnyi céggel, amelyek szintén részesek az osztatlan közös tulajdonban - közölte.

Arról, hogy mennyire tartják tulajdonrészüket, illetve mekkora összegért adnák ki azt, Kovács Tibor nem kívánt nyilatkozni.

A Népszabadság a kilencvenes évek elején költözött óbudai ingatlanjába a Blaha Lujza téri, egykori sajtóházból.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását