2024. április 26. - Ervin

Gyenesei olimpiai bajnoki jutalmat javasol Kozmannéknak

Gyenesei István sportot felügyelő önkormányzati miniszter azt javasolja, hogy a pekingi ötkarikás játékokon bronzérmes Kozmann György, Kiss Tamás kenukettes az olimpiai bajnokoknak járó jutalmat kapja meg.
2008. augusztus 22. péntek 13:57 - Hírextra
"Azt hiszem, sokan egyetértenek velem abban, hogy a Kozmann, Kiss páros teljesítménye felér egy olimpiai bajnoki címmel - mondta Gyenesei az MTI-nek. - Néhány hét közös munka után szereztek érmet, ezzel olyan emberi nagyságról tettek tanúbizonyságot, amely azt kell, hogy mondassa velem, kapják meg az olimpiai aranyérmeseknek járó pénzjutalmat és kitüntetést. Erre fogok javaslatot tenni, s a döntésben én is aktívan részt kívánok venni."

Az önkormányzati miniszter hozzátette, Kozmannék szereplése megmutatta, hogy a sport az emberi teljesítmény színtere, s ez adhat iránytűt ahhoz, milyen irányba kell, hogy haladjon a magyar sport.
Vajda Attila győzelméről Gyenesei így nyilatkozott:

"A sportszerető közvéleménnyel együtt örültem, hogy végre felhangzott itt Pekingben a magyar himnusz, s remélem, hogy Vajda sikere nem kizárólagos lesz."

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását