2024. április 20. - Tivadar

Az olimpián mondták

Bajnokok és bajnokesélyesek mondták el érzéseiket a pekingi olimpia pénteki versenynapján.
2008. augusztus 22. péntek 16:08 - Hírextra
"Azok, akik még soha nem próbálták, őrülteknek tekintenek bennünket. Aztán vannak olyanok is, akik egy kicsit úgy néznek ránk, mint az úszás selejtjeire" - mondta Gilles Rondy francia hosszútávúszó.
"Amikor az ember kórházban van és szörnyen szenved, nem akar a holnapra, a következő hétre gondolni, csak a következő órára. Így voltam én is, amikor vártam az esélyre a bolyban" - vallotta Marteen van Weijden, a 10 kilométeres úszás olimpiai bajnoka, aki 2001-ben kigyógyult a leukémiából.

"Nemcsak hogy meg tudjuk őket verni, győzni is fogunk" - nyilatkozta önbizalommal telve Samson Siasia, a nigériai futball-válogatott kapitánya, az argentinok elleni döntő előtt.

"Az olimpia az életem. Minden mérkőzés egy csata számomra" - szögezte le Marija Szidorova, a magyarok ellen döntőbe jutott orosz női kézilabda-válogatott kapusa.

"Nem arany, de azért nagyon jó. A Biblia egyik sora ezt mondja: +Adj hálát Istennek mindenért, ami veled történik+". Ezt kell tennem" - értékelte a 200 méteres női síkfutásban szerzett ezüstérmét Allyson Felix amerikai atléta.

"Bolt más dimenzió, mint Phelps. Úgy kell rá tekinteni, mint Jesse Owensre az 1930-as években" - Jacques Rogge, a NOB elnöke.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását