2024. április 25. - Márk

Csak Veréb lehet érmes

Szerdán a magyarok közül egyedül a szabadfogású 74 kg-os birkózó Veréb Istvánnak van lehetősége éremszerzésre a pekingi nyári olimpián.
2008. augusztus 19. kedd 17:44 - Hírextra
A 21 éves junior Európa-bajnoki bronzérmes Veréb a fülkagylógyulladással bajlódó Hatos Gábor helyett próbál meg helytállni a szőnyegen.
Szerdán tizenegy számban avatnak bajnokot.

Asztaliteniszben a második fordulóban kezdi el szereplését Tóth Krisztina és Póta Georgina, hozzájuk csatlakozik a nyitókörből 0-3-ról fordító és így továbbjutó Jakab János.

A pekingi olimpián Radasics Vilmos és Hódi Anikó személyében magyar résztvevők is indulnak az ötkarikás játékok programjában először szereplő BMX-krosszverseny selejtezőjében. A Soproni BMX Egyesület 25 éves, háromszoros magyar bajnok versenyzője tisztes helytállást vár magától. A kétszeres junior Eb-bronzérmes Hódi a visszalépések következtében szerepelhet Pekingben. A Honvéd Bercsényi SE 22 éves BMX-ese a nyolc közé szeretne kerülni a kínai fővárosban.

A középfutamokkal folytatódnak a kajak-kenu-versenyek: K-1 1000 méteren Benkő Zoltán, a C-2-eseknél ugyanezen a távon Kozmann György és Kiss Tamás száll vízre a döntőbe jutásért.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását