2024. május 4. - Mónika, Flórián

Büntetővel nyert a Debrecen

Büntetőből szerzett góllal nyert a Debrecen a vendég Zalaegerszeg ellen, amely egyetlen találatát szintén 11-esből szerezte.
2008. július 26. szombat 22:00 - Hírextra
DVSC-TEVA - ZTE FC 2-1 (1-1)

Debrecen, 4500 néző, V: Kassai

gólszerzők: Rudolf (38. - 11-esből, 66.), illetve Waltner (21. - 11-esből)
sárga lap: Bernáth (70.), Czvitkovics (76.), illetve Waltner (52.)

DVSC:

Csernyánszki - Bernáth, Komlósi, Mészáros (Varga Z., 63.), Takács - Huszák (Dombi, a szünetben), Kiss Z., Leandro, Czvitkovics - Kerekes (Oláh, 60.), Rudolf

ZTE:

Vlaszák - Kocsárdi, Miljatovic, Botis, Szamosi - Tóth Z., Máté P., Alemerovic (Petneházi, 68.), Trnavac (Hajdú, a szünetben) - Meye (Pekic, 77.), Waltner

Visszafogott teljesítményt nyújtott mindkét együttes az első félidőben. A megítélt büntetőkből az első vitathatónak tűnt, a második jogosságához azonban aligha férhetett kétség.

A térfélcsere új lendületet hozott a hazaiak játékába, akiknél ezen a mérkőzésen debütált a napokban igazolt kaposvári Oláh Lóránt. A győzelmet azonban az agilisan és eredményesen futballozó Rudolfnak köszönheti a csütörtöki UEFA-kupa selejtező visszavágóra készülő debreceni gárda.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását