2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Majdnem túllőtte magát

Kis híján kábítószer-túladagolás áldozatává vált Bob Geldof rockzenész 19 éves lánya, Peaches.A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap forrásai szerint Peaches légzése percekre leállt, és barátjának kellett szájból szájba lélegeztetéssel, valamint szívmassz
2008. július 22. kedd 12:43 - Hírextra
A keddi beszámoló szerint kihívták a mentőket is az észak-londoni Camden kerületben lévő lakáshoz, ám a mentős személyzetet a magához térő és hisztérikus zokogásban kitörő Peaches kiabálva küldte el.

A Geldof-lány - teljes nevén Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa - kórházba sem volt hajlandó menni, tartva attól, hogy apja tudomást szerez a dologról.

Peaches édesanyja, Paula Yates tévés személyiség nyolc éve, 41 éves korában heroin-túladagolásban halt meg Londonban, és a nagyszabású segélykoncertjeiről is közismert Geldof többször nyilvánosan kijelentette, hogy "felrobban", ha lányai is kábítószerhez nyúlnak.

A The Sun már májusban közzétett egy videót, amelyen Peaches éppen 190 fontot ad át egy drogkereskedőnek. A lányt a rendőrség is kikérdezte az ügyben, de végül nem emeltek vádat ellene.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását