2024. március 29. - Auguszta

Nem koncertezik egy ideig a drogfüggő díva

Amy Winehouse édesapja attól tart, hogy lassú és fájdalmas véget ér a lánya, ha nem tér jó útra. Mitch Winehouse a Sky News televíziónak elmondta, hogy szeptembertől az énekesnő felfüggeszti a koncertezést.
2008. július 13. vasárnap 06:33 - Hírextra
Amy Winehouse drogfüggőséggel küszködik. Múlt hónapban tüdőtágulást állapítottak meg nála az orvosok. Mitch Winehouse elmondása szerint már nem is attól tart, hogy túladagolás miatt veszti életét a lánya, hanem hogy annál sokkal lassabb és kegyetlenebb halál vár rá.

Az aggódó apa a Sky News-zal azt is tudatta, hogy Amy szeptembertől befejezi az élő fellépéseket, hogy pihentesse hangját és elkezd új albumán dolgozni.

Apja attól tart, hogy ha Amy nem változtat életstílusán, akkor elviszi a tüdőtágulat, lassan és fájdalmasan. Hozzátette, hogy Amy szeretne gyermeket, de e pillanatban ez nem volna okos döntés. Az énekesnő férje, Blake Fielder-Civil egyébként is börtönben van. Az apa szerint ha vejét kiengedik a rácsok mögül, jobb, ha ő is elvonókúrára megy. "Fielder-Civil egy stramm fiatalember, ő még sokáig élhet kicsapongó életet, de Amy egészsége fölmondta a szolgálatot. Ez az utolsó esélye, hogy megálljon" - tette hozzá Mr. Winehouse.

A tüdőtágulást a tüdő károsodása okozza, és kezdetben enyhe légszomjként jelentkezhet. Végül a szervezet nem jut elegendő oxigénhez, ami további légzési problémákhoz, végül akár halálhoz vezethet. Általában idős korban jelentkezik, elsősorban azoknál, akik egész életükben dohányoztak vagy olyan káros hatásoknak voltak kitéve, mint a bányászok.
Forrás: Híradó
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását