2024. március 29. - Auguszta

Megvannak a Jolie-ikrek!

Megszülettek Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei szombat este a dél-franciaországi Nizzában. A kisfiút és a kislányt császármetszéssel segítették világra - közölte a Nice-Matin című napilap vasárnap Jolie orvosára, Michel Sussmannra hivatkozva.
2008. július 13. vasárnap 10:31 - Hírextra
A programozott szülést néhány nappal előbbre hozták, így a 2,27 kilogramm súlyú kisfiú, Knox Léon és a 2,28 kilogramm súlyú Vivienne Marcheline röviddel este nyolc óra előtt látta meg a napvilágot. Mindketten egészségesek és jól vannak, csakúgy mint édesanyjuk.

Az ikrek első fényképének közlési jogát egy amerikai újság vette meg 11 millió dollárért. Az összeget humanitárius célokra fordítja a neves amerikai színész házaspár.

Az Oscar-díjas Angelina Jolie június vége óta fekszik az Angol sétányon fekvő nizzai Lenval kórházban, ötödik emeleti szobájából a tengerre nyílik kilátás. Miután híre ment, hogy kórházba került, a lesifotósok a világ minden pontjáról összesereglettek. Az utóbbi napokban kissé enyhült a nyomás, miután névtelenül nyilatkozó források közölték, hogy az ikrek várhatóan augusztus közepe táján születnek meg.

A 33 éves Jolie és a 44 éves Pitt eddig négy gyermeket nevelt. Közös, vér szerinti kislányuk, Shiloh két éve született Namíbiában. A hollywoodi párnak két örökbefogadott fia és egy lánya is van: a hatéves Maddox Kambodzsából, a négyéves Pax Vietnamból és a kislány, a hároméves Zahara Etiópiából származik.

A "Brangelina-klán" nemrégiben költözött a dél-franciaországi Provence Correns nevű falujában lévő Miraval-birtokra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását