2024. május 2. - Zsigmond

A Barca nem örül Ronaldinhonak

Az FC Barcelona vezetői nem nézik jó szemmel, hogy a csapat klasszisa, Ronaldinho bekerült a pekingi olimpiára készülő brazil labdarúgó-válogatott 18 fős keretébe.
2008. július 9. szerda 09:34 - Hírextra
A katalán klub közleményben jelezte, hogy az ötkarikás torna nem része a nemzetközi szövetség (FIFA) naptárának, így nem is kötelessége elengedni a játékost. Ezzel együtt a 28 esztendős aranylabdás - aki az elmúlt idényben gyengén játszott - bízik benne, hogy ott lehet Pekingben.

"Nagyon motivált vagyok, és boldog, hogy bekerültem a csapatba. Célom, hogy maximálisan felkészüljek az olimpiára" - jegyezte meg Ronaldinho, aki utoljára március 9-én játszott tétmérkőzést, a brazil együttesben pedig tavaly november óta nem kapott lehetőséget.

Menedzser testvére, Roberto de Assis kitért rá, hogy a futballista eddig is jó kapcsolatot ápolt a Barcelona elöljáróival, és szerinte megoldható, hogy a csatár szerepelhessen a pekingi olimpián.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását