2022. július 1. - Tihamér, Annamária

Hűtőcső égette meg Palik Lászlót

Egy versenyautóban ült, amikor érezte, hogy valami nem stimmel. Kismartoni Péter szervező és Palik László a Reggeli vendégei voltak. Arról meséltek, hogy szombaton és vasárnap egy nagyszabású rendezvény lesz a Hungaroringen.
2008. július 4. péntek 07:05 - Hírextra
- Autósporton alapuló családi hétvége lesz, ahol mindenki megtalálja a neki való programot, garantáltan nem unatkozik majd senki, aki kijön - mondta Kismartoni Péter. - Koncertek szórakoztatják majd a közönséget, és az érdeklődők old timerek bemutatóját is élvezhetik. Minden nyitva lesz, mindent meg lehet fogni, ellentétben a Forma-1-el.

Palik László, akit a benzingőz már régen "megfertőzött" egy Forma 1-es autót vezet majd.

- Fisichella pár utolsó versenyen használt kocsijáról van szó. Már lassan öt éve van rá lehetőségem, hogy ilyen járgányokba üljek. Kellet idő, amíg hozzászoktam, és leküzdöttem az érzést, hogy egy Forma-1-es autóval megyek, és azt mondtam: „hiszen te is csak egy jármű vagy!”. Ezek az autók erősen testre szabottak, a Forma-1-es pilóták személyére készítik őket. Nem is fértem bele, amikor kimentem megnézni, bevittek oda, ahol az autó volt, jött a részleg vezetője, dolgozgatott, rám nézett… ajaj… Mondta, hogy felejtsem el, a versenyző köré tervezték az autót. Aztán elkezdtünk „beletuszmákolni” engem a kocsiba. Eljutottunk oda, hogy ahogy fordítom el a kormányt, nem tudom rendesen elfordítani, mert a kezem nem ér oda. Ki kellett találni, hogy tudok kormányozni is, váltani is.

Laci azt is elmesélte, hogy bizony nem mindig veszélytelen az autósport, ő például szó szerint megégette magát.

- Én kitöltöm a teret, ha beleülök egy ilyen autóba. Az egyik hűtőcső a motortól megy tovább, én nekipréselődve ültem. Éreztem én menet közben, hogy valami nem jó, aztán átöltözésnél levettem a tűzálló ruhát, és láttam, hogy egy nagy csíkon megégetett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását