2024. április 18. - Andrea, Ilma

Lovaggá ütötték

Kylie Minogue, a májusban Magyarországon is nagy sikert arató ausztráliai popsztár átvette csütörtökön a Brit Birodalom Rendjének tagja kitüntetést Károly hercegtől. A színésznő és énekesnő a zene szolgálatáért részesült e magas elismerésben.
2008. július 3. csütörtök 17:08 - Hírextra
A boldogságtól sugárzó Kylie Minogue csak ennyit tudott mondani, amikor a Buckingham palotában átvette a kitüntetést: "Ez a kitüntetés egyszerűen hihetetlen számomra. Egyszerre alázattal és büszkeséggel tölt el, hogy elismerik azt, amit annyira szeretek csinálni."

Az énekesnő korábban a Szomszédok című televíziós szappanoperában ért el sikereket Nagy-Britanniában is. A nyolcvanas évek végén váltott, s a zene felé fordult: első kislemeze a Locomotion című dallal 1987-ben jelent meg, ez a Can,t Get You Out Of My Head és a Spinning Ahead című dalai követték.

Több dala listavezető volt a világ különböző országaiban, öt évvel ezelőtt Grammy-díjat kapott, Brit Awarddal is elismerték.

Három évvel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak nála, de sikeres orvosi beavatkozás után visszatérhetett a pódiumra.

Ez év elején Párizsban átvehette a Művészetek és Bölcsészettudományok Lovagja (Chevalier dans l,ordre des Arts et Lettres) magas francia állami kitüntetést Párizsban.
Kylie Minogue írt gyermekkönyvet, parfümjével is sikert aratott világszerte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását