2024. április 25. - Márk

Szünidödő lesz idén is

Idén is több száz programot kínál a Szünidödő, amelyet huszonegyedik alkalommal rendez meg a Petőfi Csarnok július 14. és augusztus 29. között.
2008. június 30. hétfő 12:17 - Hírextra
A vakáció másfél hónapjában Budapest különböző helyszínein – művelődési házakban, múzeumokban, sportpályákon, parkokban, tanyán, gyermekvasúton, Duna-parton, repülőtéren, lovardában - tartják meg a változatos és ingyenes programokat hétköznapokon a fiataloknak.
Lesznek színházi előadások, kézműves foglalkozással egybekötött tárlatvezetések, gyárlátogatás, küzdő- és vízi sportok elsajátítása, tánctanulás, a szünidő vége felé pedig még korrepetálás is.
A részletes ajánlat megtalálható a Szünidödő programfüzetben, amelyet a Petőfi Csarnokban és művelődési házakban terjesztenek, valamint hamarosan olvasható a www.szunidodo.hu című weboldalon is.

A játéksorozat augusztus 30-án nagyszabású és szintén ingyenes bulival zárul. A Petőfi Csarnok előtti szabadtéren sport- és táncbemutatók, koncertek, kézműves foglalkozások és sok egyéb érdekesség várja a családokat, a szünidő utolsó napján. Rosszidő esetén a Csarnokban rendezik meg a programokat.

A Petőfi Csarnok idén is a fővárosi önkormányzat megbízásából írt ki pályázatot a programok megszervezésére, a keret négymillió forint volt. A bíráló bizottság a korábbi évekhez hasonlóan azokat a pályázatokat támogatta, amelyek sportprogramokat, valamint érdekes, hasznos időtöltést kínáltak a fiataloknak - mondta a távirati irodának Szakácsi Mónika, a Petőfi Csarnok rendezvényszervezője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását