2024. április 29. - Péter

Megszűnik hat mentőközpont

Hat irányítóközpontot zárhatnak be a nyár folyamán az Országos Mentőszolgálatnál - tudta meg a Magyar Nemzet egy neve elhallgatását kérő mentőállomás-vezetőtől.
2008. június 27. péntek 08:03 - Hírextra
A napilap pénteki számában megjelent cikk ismerteti, hogy két évvel ezelőtt, a régiós átszervezés idején 26 irányítócsoportot alakítottak ki az országban: a legtöbb megyében egyet, de a sűrűbben lakottakban kettőt is.

A mentőállomás-vezető elmondta, hogy július-augusztus folyamán a spórolás jegyében a 26 irányító csoportból hatot be akarnak zárni, mondván, hogy felesleges működtetni őket.

Az Országos Mentőszolgálatnál elismerték, hogy valóban megszüntetnek hat irányítóközpontot. Győrfi Pál szóvivő szerint ebben semmi új nincs, minden az eltervezett ütemben zajlik. Körülbelül hatvan fő munkahelye szűnik meg, közülük akad, aki más irányítóközpontban dolgozik tovább, mások mentőautókon teljesíthetnek szolgálatot. Egy-két dolgozónak pedig végkielégítéssel szűnik meg a munkaviszonya.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását