2024. május 19. - Ivó, Milán

Ismét benzinkutat raboltak

Kiraboltak egy benzinkutat kedd hajnalban a 4-es számú főúton, Szolnok és Szajol között; elkövetés módszere hasonlít a május 21-én a környéken történt ugyanilyen bűncselekményhez - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
2008. június 24. kedd 08:26 - Hírextra
A töltőállomásnál hajnali fél három óra körül jelent meg egy arcát eltakaró férfi, és kezében fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzve követelte a bevétel átadását, majd a zsákmánnyal elmenekült a helyszínről - mondta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
A rablás elkövetése során lövés nem történt, személyi sérülés nem keletkezett - tette hozzá Szabó Zita rendőr főhadnagy.

Közlése szerint az éjszakai műszakban két dolgozó volt szolgálatban, tankoló autós nem tartózkodott a benzinkútnál.
Bő egy hónappal korábban ezen a környéken már volt egy benzinkútrablás a 4-es főút mentén Törökszentmiklós és Surján között. Az arcát eltakaró rabló szintén fegyvernek látszó tárggyal a kezében követelte a pénz átadását a kasszából, a felszólításnak a kútkezelők eleget tettek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását