2024. május 2. - Zsigmond

Soha nem látott felvételek

Soha nem látott felvételek kerültek elő Marilyn Monroe-ról - adta hírül pénteken a BBC. A 8 milliméteres némafilm 47 perces, két tekercsen van, amelyeket hétvégén elárvereznek az Egyesült Államokban. Szakértők szerint a ritka felvételekért akár 20 ezer do
2008. június 22. vasárnap 08:53 - Hírextra
Marylin Monroe utolsó befejezett filmje az 1961-ben készített Kallódó emberek. Ennek a forgatási szünetében készítették a most előkerült képkockákat. A felvételeken a színésznő kollégáival és a stáb tagjaival beszélget. Azt is megörökítették, amint kávésbögréjét szorongatva sétál a szőke sztár.

Elemzők szerint valószínű, hogy egy rajongó szerzi meg a ritka filmet magángyűjteményébe, így az örökre eltűnhet a nyilvánosság elől.

Marilyn Monroe 1926-ban született Los Angelesben. 1950-ben a Mindent Éváról című filmben tűnt fel egy epizódszerep erejéig. Első ismertebb filmje az Aszfaltdzsungel volt, de nemzetközi hírnevet a Niagara című alkotással szerzett. Arthur Miller íróval kötött házasságáról a sajtó folyamatosan tudósított 1956-1961 között, csakúgy, mint a meggyilkolt John F. Kennedy amerikai elnökkel majd öccsével, Roberttel való viszonyát is. Sokak azt állítják, hogy Monroe 1962-ben öngyilkos lett, ám mások szerint a szőke szépséget meggyilkolták.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását