2024. május 3. - Tímea, Irma

Karikagyűrű eladó

Mi legyen a jövendőbelitől kapott ékszerek sorsa, ha a frigy mégsem jön létre? Dobozában kerüljön-e vissza, vagy örökre elrejtőzzön a karikagyűrű, ha a házasság nem holtomiglanra szól? Sok menyasszony, asszony dilemmája ez, és Amerikában az exboyfriendjew
2008. június 22. vasárnap 11:15 - Hírextra

Gazdája, aki szembesült azzal a problémával, hogy volt férje ajándékait csak sok keresés után és akkor is csak potom áron tudta értékesíteni, gondolt egy nagyot és létrehozta a honlapot, amely éppen ezeknek a holmiknak az adásvételével foglalkozik.

Akinek eladni valója van, elég feliratkoznia, beküldenie egy fotót az ékszeréről az ár meghatározásával, illetve hogy az ügymenet ne legyen olyan prózai, röviden vázolnia kell a körülményeket, amelyek eladásra késztetik. A honlapon nyolc kategóriát sorolnak fel, a gyűrűkön kívül foglalkoznak karkötők, nyakláncok, fülbevalók, órák, bizsuk eladásával is.

A portál februárban indult és hamar népszerű lett. Jelenleg 1300 tárgy szerepel a katalógusában, és állandóan vannak vevői is. A legtöbben a jegygyűrűjüktől, nyakláncuktól akarnak megszabadulni, utána a sorban a bizsuk következnek.

A legtettrekészebb nők eladják még a menyasszonyi ruhájukat is. A honlap gazdájának, egy 30 éves színésznő-újságírónőnek legújabb ötlete egy teszt, amelynek kitöltése nem kötelező. A kérdések az exek minősítésével kapcsolatosak.

Azok közül, akik eddig kitöltötték a tesztet, 39 százalék teljes időpocsékolásnak tekinti a volt párjával eltöltött éveket, 19 százalék viszont úgy emlékezik, hogy az illető fantasztikus ember volt, csak együtt élni nem sikerült vele - ismerteti a honlapot a La Repubblica című olasz napilap.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását