2024. április 19. - Emma

Rablással gyanúsítanak egy rendőrt

Bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak egy hajdúhadházi rendőrt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán az MTI-vel; a megyei főügyészség tájékoztatása szerint a rendőrt rablással gyanúsítják.
2008. június 18. szerda 13:34 - Hírextra
A Debreceni Nyomozó Ügyészség kedden vette őrizetbe a hajdúhadházi városi rendőrkapitányság egyik tiszthelyettesét. A tiszthelyettessel szemben az eljárást a nyomozó ügyészség folytatja le, "a szükséges személyzeti intézkedéseket Hajdúhadház rendőrkapitánya megteszi" - olvasható a távirati irodához eljuttatott közleményben.

A rendőrt rablással gyanúsítják, aminek a büntetési tétele 2-től 8-évig terjedő szabadságvesztés - tudta meg az MTI a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség szóvivőjétől.

Jónáné Pocsi Edit megerősítette, hogy a rendőrt őrizetbe vették, s 72 órán belül döntenek arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezik-e, vagy szabad lábon védekezhet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását