2024. május 20. - Bernát, Felícia

A Kempiski szálloda kitüntetést kapott

A New York-i központú Seven Stars and Stripes (Hét csillag és sávok) kitüntetés alapítója, Thjorsten Buerhmann személyesen jött el június 13-án, pénteken Budapestre, hogy átadja elismerését a Kempinski Hotel Corvinus vezetésének.
2008. június 13. péntek 17:12 - Hírextra
A nemzetközi szakemberekből álló zsűri szigorú szempontok alapján értékeli a világ legjobb szállodáit, légitársaságait és éttermeit. A szervezet tanácsadó testülete sikeres idegenforgalmi üzletemberekből, sokéves tapasztalattal rendelkező újságírókból és a szakma tekintélyeiből áll.
Az értékelés mindig személyes látogatás alapján történik. Nem meglepetésszerűen érkeznek a szakértők, de többször is eljönnek egy-egy helyre. A kitüntetést luxuskategóriás szolgáltatások, ötcsillagos hotelek szokták elnyerni, de azok közül is kevés.

A világ legjobb szállodái között olyanok vehették át már a díjat, mint az Oberoi Mauritius, a Ritz-Carlton Philadelphia, a milánói Town House Galleria, a moszkvai Baltschug Kempinski és az Emirates Palace Abu Dzabiban.

Amint a budapesti Kempinski vezérigazgatója, Marcus van der Wal az MTI munkatársának elmondta, a távolabbi országokból, például Amerikából érkező turisták számára különösen fontos lehet, ha a szálloda birtokosa egy ilyen díjnak, mert garanciát látnak benne a minőségre. Lehet, hogy egy európai szálloda neve nem sokat mond nekik, de ha látják, hogy rendelkezik ilyan kitüntetéssel a ház, bíznak benne és ez növelheti a forgalmat.

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest már eddig is jónéhány szakmai kitüntetésben részesült.

A Hét csillag és hét sáv kitüntetés alapítója a tájékoztatón elmondta, hogy különösen nagyra értékelték a szállodához tartozó étterem, valamint a wellness és spa részleg teljesítményét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását