2024. április 28. - Valéria

Borúlátó lapok

Borúlátó görög lapvélemények láttak napvilágot szerdán, miután a címvédő válogatott első meccsén 2-0-ra kikapott a svédektől a labdarúgó Európa-bajnokságon. A Goalnews című szaklap aggódó görögökről, nagy csalódottságról de jogos vereségről írt.
2008. június 11. szerda 15:17 - Hírextra
A szerző szerint ideges hangulat uralkodott az öltözőben a találkozó után, a játékosok egymással veszekedtek a kudarc miatt. "A védekezésre ismeretesen nagy hangsúlyt fektető Otto Rehhagel szövetségi kapitány önmagát is alulmúlta: a csapat alig jutott el a félpályáig" - emeli ki a lap.

A Score úgy összegez, hogy a hellének súlyosan megsebesültek ugyan, de még nem haltak meg.
A Sportday ugyancsak a védekező taktika kudarcáról ír: "immár mindenki ismeri az apró titkainkat. A svédek nem sétáltak bele a csapdába, hanem ránk vártak. Talán változtatnunk kellene a hadrenden - de képesek vagyunk-e rá?"

Az Exedra szerint a görög harcosok fáradtnak tűntek, a gárda összteljesítményét pedig egy klasszissal rosszabbnak ítélte meg, mint 2004-ben. A Gata úgy véli, a válogatott egyértelműen döntetlenre próbált játszani, ez eredményezte a masszív védekezést és a csúnya futballt. A To Vima és az Elefterotipia ezen túlmenően egyetértett abban, hogy a Rehhagel-csapat azt kapta, amit megérdemelt.

Az Elefterosz Tiposz keserű szájízt és félénk játékosokat emleget, kiemelve, hogy három belső védővel nincs mit kezdeni a svédek ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását