2024. május 9. - Gergely

Rátgéber a Szpartak Moszkvánál folytathatja

Rátgéber László, a MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatától hétfőn elköszönt vezetőedző minden bizonnyal az Euroliga-győztes Szpartak Moszkvánál folytatja pályafutását.A baranyaiakkal 15 év alatt kilenc bajnoki és kilenc Magyar Kupa-győzelmet szerző tréner
2008. június 5. csütörtök 10:39 - Hírextra
A baranyaiakkal 15 év alatt kilenc bajnoki és kilenc Magyar Kupa-győzelmet, illetve három Euroliga Final Four-szereplést elérő szakember - leendő klubjának kérésére - személyesen még nem erősítette meg a hírt.

Azt ugyanakkor tudni lehet, hogy a Szpartak tulajdonosa, Sabtaj von Kalmanovics már hosszú ideje csábította együtteséhez a trénert, s a az idei Euroliga négyes döntőjének helyszínén, Brnóban tárgyaltak a klubváltásról.

"Mivel a következő munkaadóm megkért rá, a hivatalos bejelentésig nem nyilatkozhatok. Sajnálom, hogy bulvártéma lett a távozásom. Tizenöt év után megyek el Pécsről, szeretnék egy kis empátiát kérni" - nyilatkozta az MTI-nek Rátgéber.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását