2022. szeptember 26. - Jusztina

Salakmotoros siker Miskolcon

A magyar salakmotorsportban az utóbbi évek legnagyobb sikerét érte el a válogatott a miskolci selejtezőben, ahol az első helyet kiharcolva megszerezte a Világkupában való indulás jogát.A magyarok a honosított Ferjan Matejjel megerősítve álltak rajthoz, s
2008. május 25. vasárnap 21:48 - Hírextra
Az esélyesek mellett a legjobbjait nélkülöző amerikaiak, illetve a hivatalos okmányok miatt egy emberrel kevesebbet felvonultató lettek számára csak statisztaszerep jutott.

A viadal végén 51-51 ponttal zárt a hazai és a német gárda, a sorsdöntő külön futam Ferjan és Kroner között egy másodpercig tartott, ugyanis a német motorja csődöt mondott, így Ferjan egyedül tette meg a négy kört, ezzel bejuttatva a magyarokat a világ legjobb nyolc csapata számára kiírt tornára. A lengyelországi Lesznóban rendezendő Vk-n a selejtezőkörben a magyarok a házigazda lengyelekkel, Ausztráliával és Oroszországgal mérhetik össze erejüket.

Végeredmény:
-------------
1. MAGYARORSZÁG 51 plusz 3 pont (Ferjan 13, Magosi 12, Szatmári 11, Tihanyi 8, Tabaka 7)
2. Németország 51 plusz 0
3. Lettország 37
4. Egyesült Államok 11
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását