2024. május 3. - Tímea, Irma

4 éves vak kislánnyal fajtalankodtak

Szekszárdon eljárás folyik gyermekkorúak sérelmére folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt tolnai lakosok ellen - tájékoztatta kedden az MTI-t a rendőrség.
2008. május 20. kedd 15:26 - Hírextra

A bűncselekmény két évvel ezelőtt történt, amikor a rendelkezésre álló adatok alapján többen, köztük az apa és a gyermekek nagyanyja, az akkor négyéves vak kislány sérelmére majd másfél éven keresztül szexuális visszaéléseket követtek el oly módon, hogy a sértett védekezésre képtelen állapotát fajtalankodásra használták fel, a cselekményeket a sértett ötéves lánytestvére is végignézte - mondta Buda Bernadett százados.

Kérdésre válaszolva közölte: a bűncselekményre úgy derült fény, hogy időközben a gyermekekről a 42 éves nagymama lemondott, s ők nevelő szülőkhöz kerültek, akik felfigyeltek a kislányok normálistól eltérő magatartására.

A szakértők bevonásával megindult vizsgálat során kiderült, hogy a két gyermek folyamatosan bántalmazásnak is ki volt téve vér szerinti családjukban, koruk ellenére az ügyben gyanúsítottak többször alkohollal is itatták őket.

Öt embert gyanúsít a rendőrség, hármat a bíróság már előzetes letartóztatásba vett, a nagymamát, nagybácsit, valamint a családnál alkalmanként megjelenő két ismerős közül egy felnőtt férfit. A gyanúsítottak között van egy fiatalkorú is, aki szabadlábon védekezik.

Az apa szökésben van, ellene országos és nemzetközi elfogatóparancsot adtak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását