2024. május 16. - Mózes, Botond

Újabb arany és további hét érem 200 m-en

A magyar válogatott egy arany-, két ezüst- és öt bronzérmet szerzett az ötkarikás műsorban nem szereplő 200 m-es táv vasárnapi döntőiben a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokságon, amelyet így összesítésben 6 elsőséggel, 7 második és 5
2008. május 18. vasárnap 17:21 - Hírextra

A legrövidebb távon a női kajaknégyes - Paksy Tímea, Kozák Danuta, Fazekas Krisztina és Patyi Melinda - szállította az egyetlen győzelmet, az egység magabiztos lapátolással utasította maga mögé riválisait, bár a tényekhez hozzátartozik, hogy a mezőny elég gyér volt, a döntőben mindössze öt hajó szállt vízre.

A kenus kvartett - Joób Márton, Balázs Péter, Sarudi Pál, Horváth Gábor - csakúgy, mint a délelőtti 500-as fináléban, ezüstöt szerzett és Molnár Péter (K-1) is másodikként rúgta be a hajóját a célba. A Fazekas, Patyi és a Molnár, Kadler Viktor duó (mindkettő K-2), valamint a Kovács Gergely, Végh Attila kettős (C-2), Foltán László (C-1) és a férfi kajaknégyes - Sík Márton, Csamangó Attila, Boros Gergely, Babella Balázs - egyformán harmadik lett.

A magyarok közül egyedül Vad Ninetta (K-1) nem szerzett érmet 200-on, ő ötödikként zárt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását