2024. május 5. - Györgyi

Tényleg csak barátok?

Tegnap újra együtt látták az egykori álompárt, Dobó Katát és Andy Vajnát. Mi lehet még mindig Dobó Kata és Andy Vajna között? A nemzetközi hírű producert és egykori kedvesét egy szálloda előtt kapta le egy fotós, ahová állítólag csak egy kávéra tértek be
2008. május 16. péntek 10:35 - Hírextra
De akkor miért próbált elrejtőzni a fényképész elől a gyönyörű színésznő?

Dobó Kata és Andy Vajna szerelme legendás volt, a gazdag és hírneves hollywoodi producer és az egyszerű, de csodaszép magyar színésznő kapcsolata sokak fantáziáját megmozgatta. Egy ország drukkolt annak idején A miniszter félrelép című film után, hogy a Terminator 3., Az elemi ösztön 2. producere mellett nemzetközi karriert fusson be. Ám sajnos nem így történt. Kata hét év után visszatért Magyarországra, és nem sokkal később felröppent a hír: szakítanak.

A színésznő elköltözött Vajna luxuslakásából, s egy interjúban elmondta: bár mindig szeretni fogja a producert, és nagyon hiányzik neki, már nincs több köztük barátságnál.

Vagy mégsem? A nagy szakítás óta nem most látják először a párt együtt a városban. Bár az utóbbi időben mindkettejük mellett feltűnt az új partner, a mai napi rendszeresen találkoznak. Vajon mennyi maradhatott a régi nagy érzelmekből?

Az egyik napilap megpróbálta elérni Dobó Katát, ám nem járt sikerrel, a színésznő helyett szóvivője válaszolt.

- Sem Kata, sem Andy nem titkolta soha, hogy a szakítás után is jó barátok maradtak - mondta Forgács Bea. - Ha nem is gyakran, de előfordul, hogy találkoznak, beülnek egy kávéra, elbeszélgetnek. Ez történt tegnap is, semmi több.

Szép és kerek így a történet, de akkor vajon miért takarta el arcát Kata, amikor meglátta, hogy egy fotós lefényképezi?
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását