2024. május 4. - Mónika, Flórián

Nézőpont-Váltás

Immár hetedik alkalommal láthatják az érdeklődők a Nézőpont Váltás program frissen végzett hallgatóinak vizsgafilmjeit. A Nonprofit Média Központ Alapítvány ezzel a programmal zárja ez évben is megtartott, fogyatékossággal élő emberek számára meghirdetett
2008. május 16. péntek 18:16 - Hírextra

Mitől érezhetjük magunkat jól a bőrünkben, mit szeretnénk magunk után hagyni, miért fontos számunkra egy utca, egy kutya, néhány növény, egy gyöngysor, vagy fülbevaló, a kezünk nyomát viselő anyag, és még sok-sok fontos és hétköznapi kérdés.

Ugye milyen közhelyes témák? Talán mégsem érdektelen e felvetéseket elénk táró filmek sora, ha alkotóik olyan tapasztalatokkal élik életüket, melyekről nekünk, nézőknek csak előítéletes feltételezéseink vannak….

A Nonprofit Média Központ Alapítvány ezzel a programmal zárja ez évben is megtartott, fogyatékossággal élő emberek számára meghirdetett médiaismereti kurzusát, melyen autisták, értelmi sérültek, valamint mozgássérültek vettek részt. A szemlén a résztvevők a féléves tanfolyam során megszerzett filmes ismereteikről, készségeikről adnak tanúbizonyságot elkészült vizsgamunkáikkal.

Az idei Filmszemlén is válogatást láthatnak a nézők a több, mint hét éve zajló Nézőpont Váltás program korábbi résztvevőinek legsikeresebb alkotásaiból, közönség díjas filmjeiből.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását