2023. december 3. - Ferenc, Olívia

Az MSZP elfogadná az ÁSZ jelentését

Az MSZP képviselője elfogadásra javasolta az Állami Számvevőszék (ÁSZ) 2007-es tevékenységéről szóló jelentést, és a Fidesz képviselője is azt emelte ki, hogy az ÁSZ magas szakmai színvonalon, határidőre, a tények bemutatásával végezte munkáját.
2008. május 14. szerda 13:52 - Hírextra

A szocialista párt a jelentést elfogadásra javasolja - mondta Boldvai László (MSZP) az ÁSZ 2007. évi tevékenységéről szóló jelentés és az annak elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat szerdai általános vitájában. Kiemelte, hogy a 2008. évi költségvetési törvényjavaslatban szereplő hiány betartható. Hozzátette azt is, hogy az ÁSZ szerint a helyi önkormányzatok rendszere megérett a reformra.

Tállai András (Fidesz) azt emelte ki, hogy az ÁSZ magas szakmai színvonalon, határidőre, a tények bemutatásával végezte munkáját. Mint mondta, az ÁSZ az egyetlen olyan szervezet, amely élvezi a közbizalmat és a politika bizalmát.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását