2024. május 11. - Ferenc

Parma: menesztették Cúpert

Az utolsó forduló előtt menesztették posztjáról Hector Cúpert, az olasz élvonalbeli Parma labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
2008. május 13. kedd 08:00 - Hírextra
Az argentin trénernek - aki csak március elején vette át az együttes irányítását - a vasárnapi, Fiorentina elleni 3-1-es vereség után kellett felállnia a kispadról.

A vasárnapi zárófordulóban a jelenleg 17. Parma az Internazionalét fogadja, és csak akkor maradhat benn az első osztályban, ha legyőzi a listavezetőt - amelynek szintén nyernie kell, ha bajnok akar lenni -, a Catania pedig hazai környezetben vereséget szenved a szintén aranyéremre hajtó AS Romától. A klub szempontjából döntő fontosságú összecsapáson Andrea Manzo, a tartalékok eddigi edzője ül majd a kispadon.

Cúper 2000-ben és 2001-ben Bajnokok Ligája-döntőt játszhatott a Valenciával (mindkettőt elbukta), majd 2001 és 2003 között az Internazionalénál dolgozott. Olaszországi "túrája" előtt a Real Betis kispadján ült, de decemberben menesztették.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását