2024. július 20. - Illés

A modell semmit sem erőltet

Sütő Enikőt nehéz lenne egy szóban bemutatni: modellként ismerhette meg az ország, aztán saját tapasztalatait adta át a felnövekvő generációnak, az elmúlt években pedig korra, nemre és testsúlyra való tekintet nélkül igyekszik mindenkinek segíteni.
2008. május 11. vasárnap 18:35 - Hírextra
A jövő héten ő lesz a Csak Csajok társműsorvezetője.

"Már ismerős a Reggeli stúdiója, de ettől még úgy érzem, hogy lelkiekben fel kell készülnöm a műsorvezetésre. Mindig is egy speciális műfajnak tekintettem a Reggelit és a Csak Csajokat is. Korán reggel frissnek, üdének lenni, és még a nézőket is szórakoztatni, azt gondolom nem egyszerű feladat."

Sütő Enikő a korábbi adásokban is fogadott nézői telefonokat, mindig szívesen és legjobb tudása szerint adott tanácsokat.

"A műsorok főként két témakörre épülnek: a szépség és az egészség. Lesznek meglepetések és vendégek, akikkel közösen remélem még többeknek tudunk segíteni. Rengeteg kérdést kapok, sokszor orvosi jellegűeket is, amik már nem tartoznak az én hatáskörömbe. A fogyással és bőrápolással kapcsolatos érdeklődők száma folyamatosan nő. A Vacsoracsata adásai után pedig táplálkozási tanácsokat is kérnek tőlem."

Enikő hisz abban, hogy nem kell drasztikus módszerekhez folyamodni; sokszor az is elég, ha elbeszélgetünk valakivel.

"Soha nem erőltetek semmit. Mindenkinek más a motivációja. Van, aki egy-egy rossz tapasztalat, míg más belső meggyőződés után folyamodik életmódváltáshoz. De találkoztam már olyannal is, aki mindössze divatból étkezett másképp. Míg a tizenévesek között is találunk olyat, aki abszolút nyitott az egészséges életmódra, addig egy ötven éves teljesen elzárkózik mindentől. Persze előfordult már az is, hogy először hallani sem akar róla, aztán ő keresett meg. Azt gondolom, mindegy, hogy így vagy úgy, a lényeg, hogy merjünk váltani."

Sütő Enikő szerint érdemes élni a felkínált lehetőségekkel, legyen szó táplálkozásról, vagy munkáról, netán baráti körről. Ha tudatosabban választunk és élünk, máris más dimenzióba kerülhetünk.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását