2024. április 19. - Emma

Fegyvere miatt nem kapott pénzt a rabló

Különös módon éppen a fegyvere miatt nem jutott pénzhez az a fiatal férfi, aki a hétvégén próbált meg kirabolni egy pénzváltót Budán - értesült a HavariaPress. A megfenyegetett alkalmazott ugyanis úgy megrémült a pisztoly láttán, hogy ijedtében a pult alá
2008. április 29. kedd 11:46 - Hírextra

A tettes egyelőre ismeretlen, ám az üzlet kamerái használható felvételeket készítettek róla, s a rendőrség most ezeket közreadva, a lakosság segítségét várva próbálja azonosítani az illetőt. A harmincas évei elején járó elkövető múlt pénteken délután, pár perccel két óra előtt lépett be a XII. kerületi Kékgolyó utcai pénzváltóba, majd fegyverrel fenyegette meg az ott dolgozó alkalmazottat, akit a páncélszekrényben lévő pénz átadására szólított fel.

Arra azonban nem számított, hogy a sértett a fegyver láttán a pult alá bújik, ezért a férfi végül pénz nélkül menekült el a helyszínről, a közeli Déli pályaudvar irányába elmenekült. A nyomozók egy 170-175 centi magas, átlagos testalkatú, zselézett barna hajú férfit keresnek a rablás miatt, és kérik, hogy aki bármit tud az illetőről, mielőbb tegyen bejelentést a rendőrségen. A jelentkezéseket a BRFK-n, a XII. kerületi kapitányságon, az ismert segélyhívó telefonszámokon is várják.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását