2024. május 9. - Gergely

Új miniszterek meghallgatása

Szücs Erika szociális és munkaügyi, Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi, valamint Székely Tamás egészségügyi miniszterjelölt azt közölte MTI-vel, hogy terveiről bizottsági meghallgatásán beszél majd. Szűcs Erika az MTI-nek elmondta: váratlanul érte a m
2008. április 28. hétfő 15:09 - Hírextra
Mint mondta, néhány napja volt arra, hogy eldöntse, vállalja-e a megbízatást, de a miniszterelnök indoklása meggyőzte. Azt nem árulta el, hogy pontosan mit mondott neki a kormányfő.

Új társadalmi kihívások jelentek meg, felerősödött a társadalmi kritika, ennek kezelését, megoldási lehetőségeit testközelből élem meg a munkám során - mondta a szocialista országgyűlési képviselő, aki jelenleg Miskolc alpolgármestereként a szociális és egészségügyi területért felelős. A politikus úgy vélte, azért eshetett rá a választás, mert eddigi munkája során kiderült, hogy jó a konfliktuskezelő- és problémamegoldó képessége.

Kérdésre válaszolva közölte: konkrét terveiről bizottsági meghallgatásán beszél majd.

Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszterjelölt egyelőre nem akart nyilatkozni. Az MTI-nek annyit mondott, bizottsági meghallgatása után számol be terveiről.

Székely Tamás egészségügyi miniszterjelölt szintén azt mondta a távirati irodának, hogy egyelőre nem nyilatkozik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását